auto onderdelen, ook voor uw auto (2024)

1. Plaatwerk

Plaatwerk van uw auto bestelt u online!
Autonderdelen.nu is het adres voor Carrosseriedelen voor u auto. Mocht u schade hebben aan uw auto, dan kunnen wie de benodigde onderdelen bestellen, zoals spatbord, motorkap bumper, grile, enz. enz.

Alle onderdelen voor de carrosserie.
Voor klanten die schadeauto`s herstellen is Autoonderdelen.nu een uitkomst. In de webshop vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor herstel van de schade. En alles van goed kwaliteit en met pasvorm garantie. Niet goed geld terug!

Weersinvloeden en plaatwerk. Niet alleen als u schade heeft, heeft u plaatwerk nodig. Ook bij roestvorming aan spatbord of motorkap is Autoonderdelen.nueen uitomst. U bestelt plaatwerk goedkoop in onze webshop. Dit alles voor zeer scherpe prijzen.

2. Verlichting

Verlichting en APK.
Een knipperlicht of koplamp kan natuurlijk kapot gaan. Het lampje is snel te vervangen, maar de complete koplampunit is meestal een dure grap. Dat hoeft echter niet, want bij ARTAparts bestelt u een koplamp, remlicht, mistlamp of knipperlicht tot wel 65% goedkoper. En net zoals alle auto-onderdelen, leveren we ook verlichtingsdelen binnen 48 uur. Tevens staat in de APK eisen dat uw verlichting in goede staat moet zijn. De lichtopbrengst van de linker en de rechterkoplamp moet gelijk zijn. Indien de koplampen een elektrische hoogteverstelling hebben, moet dit werken. Autoonderdelen.nu heeft voor vele auto`s koplampstelmotortjes in het assortiment. Voor achterlichen geldt dat er geen barst, scheur of gaten in zitten waardoor het witte licht doorheen kan schijnen. Autoonderdelen.nu heeft voor veel auto`s achterlichten met- of zonder fittingplaat in het assortiment. Mistlampen, indien aanwezig, moeten werken. APK keuringseis aan de staat van de verlichting is dat alles vochtdicht moet zijn en het lichtbeeld niet vertekend mag zijn. Glazen dienen helder te zijn, ongeverfd en mogen maximaal voor 25% afgeschermd zijn.

Ook verlichtingsdelen vervangen kunt u zelf.
Omdat koplampen en knipperlichten tegenwoordig complete units zijn, kunt u deze makkelijk zelf vervangen. Zelfs een stelmotor voor koplampen is eenvoudig te vervangen. Op deze manier wordt het repareren en onderhouden van uw auto bijna leuk. Want goedkoper dan bij Autoonderdelen.nu bestelt u onderdelen nergens!

Zien en gezien worden.
Verlichting op uw auto is van levensbelang. Niet alleen ziet u dankzij de verlichting beter in het donker of bij slecht weer, ook andere verkeersdeelnemers zien u beter. Goede verlichting vermindert ongelukken. Alles begint natuurlijk bij topkwaliteit verlichtingsdelen. En daarvoor bent u bij Autoonderdelen.nu aan het juiste adres.

Koplampen, mistlampen, achterlichten, knipperlichten.
In onze webshop vindt u al deze onderdelen. Naast verlichtingsdelen als kentekenverlichting en achteruitrijlichten bestelt u dus ook alle mogelijke andere onderdelen en accessoires voor uw auto. Wij leveren topmerken als DEPO en TYC. Maar natuurlijk ook de merken Hella, Bosch, Magneti Marelli, Carello, Valeo en Visteon. Alle verlichting wordt geleverd zonder lampjes!!

3. Spiegels

Goed zicht dankzij de buitenspiegels.
Autorijden is een stuk veiliger dankzij de spiegels waarmee elke auto al sinds lange tijd is uitgerust. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en het kan dus gebeuren dat uw buitenspiegel defect raakt. Of dat het buitenspiegelglas of de buitenspiegelkap beschadigd raken. Daar heeft Autoonderdelen.nu de oplossing voor!

Voordelig buitenspiegels online bestellen.
Voor die defecte spiegel heeft u echt geen dure autogarage of monteur nodig. Een buitenspiegel, het buitenspiegelhuis, buitenspiegelglas of een spiegelkap bestelt u super goedkoop online bij Autoonderdelen.nu en u vervangt hem zelf. Dat scheelt dure reparatiekosten. Wij hebben spiegels van het Duitse merk Hagus in hetprogramma. Evenals onze spiegelazen, van een uitstekede kwaliteit en uitskende pasvor. Bovendien koopt u buitenspiegels bij ons tot wel 65% goedkoper dan ergens anders!

Zien wat er om u heen gebeurt.
Dankzij de buitenspiegels ziet u precies wat er om u heen gebeurt. Fietsers, paaltjes en stoepranden bij het inparkeren bijvoorbeeld. In luxe auto´s bedient u de buitenspiegels bovendien elektrisch vanuit het interieur. Ook verwarmde buitenspiegels bestelt u goedkoop online. U vindt alle buitenspiegels voor uw type auto met uw kenteken.

U vindt al uw auto-ondelen in onze webshop!
Dankzij onze Autoonderdelen.nu zijn er weinig onderdelen die u niet kunt vinden. Doorzoek onze webshop en vind snel de onderdelen voor uw auto die u nodig heeft.

4. Bumpers

Bumperdelen.
Onder bumpers wordt verstaan alleen het kunststof buitengedeelte van de bumper, zonder sier- of stootlijsten en bumpergrillen. Dus gewoon de kale bumper. De bijbehorende bumpedelen, zoals sier- en stootlijsten, versterkingsbalken en grillen heeft Autoonderdelen.nu ook in het programma.

Zwart kunsttof of in primer.
Een aantal bumpers is leverbaar in verschillende uitvoeringen. De eenvoudige uitvoering is vaak de bumper in zwart kunststof. Daarnaast zijn er bumpers in primer. Deze bumpers hebben reeds een grondverflaag (primer) zodat deze direct in de gewenste kleur kan worden gespoten.

auto onderdelen, ook voor uw auto (2024)

FAQs

Hoe vind ik de juiste onderdelen voor mijn auto? ›

Auto onderdelen bestellen gaat eenvoudig via onze kentekenzoekfunctie. Zo weet je zeker dat je altijd het juiste onderdeel voor je auto besteld, en kan je gemakkelijk door de categorieën heen navigeren om het door jou gewenste product te vinden.

Welke website voor auto onderdelen? ›

De best beoordeelde webshop
Kiyoh ScoreAantal Beoordelingen
Easy Import9.3304
Site4Cars9.13383
Winparts.nl8.637326
MijnAutoOnderdelen.nl8.27913
2 more rows
Jan 20, 2023

Hoe lang gaan auto onderdelen mee? ›

Minimaal 10 jaar of 150.000 km.

Wat is een goed merk voor auto onderdelen? ›

Met deze ranking kun je het betrouwbaarste onderdelenmerk kiezen, waarvan de producten door klanten hoog werden gewaardeerd
  • MANN-FILTER. 9.78.
  • ATE. 9.72.
  • NGK. 9.70 (-0.1%)
  • LEMFÖRDER. 9.69.
  • LIQUI MOLY. 9.69.
  • PURFLUX. 9.67.
  • MAHLE ORIGINAL. 9.67.
  • 9.67.

Hoe weet je of een auto onderdeel past? ›

Onderdelen kiezen is simpel: een snelle blik op je voertuigpapieren is voldoende. Met het VIN-nummer (Vehicle Identification Number) vind je het onderdeel dat past op je auto.

Welke onderdelen zijn verplicht in een auto? ›

Het komt er eigenlijk op neer dat in de meeste Europese landen een aantal items verplicht zijn. Zoals je hierboven al leest raden we aan om altijd een brandblusser, gevarendriehoek, reservelampen, veiligheidshesjes en een verbanddoos in de auto te hebben.

Wat is veilig bestellen bij Autodoc? ›

Met de extra optie „Veilig bestellen” kunt u uw rechten met betrekking tot annuleren en retourneren van producten uitbreiden. Tegen een voordelige bijdrage van 3,29 € per bestelling bieden wij u volledige terugname en gratis retournering binnen 200 dagen na aankoop zonder opgave van reden.

Welk automerk heeft de duurste onderdelen? ›

Porsche het duurst, Dacia het goedkoopst

Niet alleen de onderdelen zijn duur (249), ook het uurloon ligt opvallend hoog (186). Ook Land Rover, Mercedes en Tesla rekenen stevig door.

Waar komt Autodoc vandaan? ›

AUTODOC SE
HoofdkantoorBerlijn, Duitsland
Werknemers5.000 (2022)
Sectorretail / e-commerce
Omzet/jaar1.300.000.000 euro (2023)
7 more rows

Is 100.000 km veel voor een auto? ›

'Weinig kilometers' op de teller is 50.000 voor een auto van 2 à 3 jaar en 80.000 voor een auto van 4 à 5 jaar. Als je je auto maar af en toe gebruikt en minder dan 15.000 km per jaar aflegt, ga dan gerust voor een oudere auto met meer dan 100.000 km op de teller.

Hoeveel kilometer gaat een turbo mee? ›

De levensduur van een turbo is circa 150.000 tot 200.000 kilometer bij normaal gebruik en normaal onderhoud. Natuurlijk zijn er uitschieters naar boven en naar beneden. In veel gevallen is er ook een externe oorzaak waardoor een turbo vroegtijdig kapot gaat.

Wat kost 4 remblokken vervangen? ›

Kosten remblokken vervangen

De kosten van het vervangen voor of achter zijn ruim €100 bij een gemiddelde auto. Als de remblokken van uw auto zowel voor of achter vervangen moeten worden, kost dit u dus ruim €200 bij een gemiddelde auto.

Wat is minst betrouwbare auto? ›

Jeep is het minst betrouwbare merk

Waar het gaat om de minst betrouwbare merken, zien we ook veel Europese namen. Fiat, Alfa Romeo, Peugeot, Jaguar, Vauxhall en Mercedes vullen zes van de resterende acht plaatsen onderaan de ranglijst. Qua specifieke modellen behaalden vier auto's een perfecte score van 100 procent.

Welke auto is goedkoop in onderdelen? ›

In het onderstaande overzicht zie je de top 10 goedkoopste auto's in onderhoud:
  • Suzuki.
  • Honda.
  • Mazda.
  • Skoda.
  • Toyota.
  • Hyundai.
  • Nissan.
  • Citroën.
May 16, 2019

Wat is de populairste auto merk? ›

Bestverkochte automerken

Nadat Kia vorig jaar het meest verkochte merk was, is er nu een nieuwe nummer 1. Volkswagen is de nieuwe nummer 1 met 34.958 verkochte auto's. Kia is een plekje gezakt naar nummer 2. Toyota maakt de top 3 compleet, gevolgd door BMW op 4 en Skoda op plek 5.

Hoe vind ik de specificaties van mijn auto? ›

In het kentekenregister staan gegevens van voertuigen. En van personen die een voertuig op hun naam hebben staan. De RDW beheert het kentekenregister. U kunt als particulier kentekengegevens uit het kentekenregister online bekijken of schriftelijk opvragen.

Hoe weet ik wat er in mijn auto moet? ›

  • Uw voertuiggegevens.
  • Kentekencheck.
  • Inloggen op Mijn RDW.
  • Auto van naam halen.
  • Voertuigen op mijn naam bekijken.
  • RDW-Voertuigrapport aanvragen.
  • Voertuigen op naam van mijn bedrijf bekijken.
  • Check of uw kilometerstand logisch is.

Welke milieu is mijn auto? ›

Gelukkig kun je deze informatie online wel eenvoudig opvragen. Op de website milieuzones.nl vind je na invulling van je kenteken snel je 'emissieklasse' ofwel de Euronorm. Opvragen via het Kentekenregister van de RDW kan ook, al staat de informatie daar iets meer verstopt onder 'Motor & Milieu – Uitstoot'.

Hoeveel marge op auto-onderdelen? ›

Bedrijfsresultaat handel in auto-onderdelen en -accessoires

Hierbij wordt in de branche handel in auto-onderdelen en -accessoires gemiddeld een bruto marge van 16.6% behaald.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 6487

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.